شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

آمریکا: آماده گفتگو با چین هستیم

سفیر آمریکا در چین از آمادگی کشورش به منظور گفتگو با پکن خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۸ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 02
کد خبر: ۱۸۲۲۵۱

به گزارش راهبرد معاصر ظهور چین در شرق آسیا بزرگترین تهدید برای امنیت ملی آمریکا محسوب می‌شود و واشنگتن می‌کوشد همان سیاست مهاری را که در طول جنگ سرد علیه اتحاد جماهیر شوروی اعمال کرد علیه پکن اجرایی کند. با این حال، مقامات آمریکایی می‌کوشند در ظاهر امر خود را مقید به مذاکره و گفتگو نشان دهند.

به گزارش تل تریدر، نیکلاس برنز، سفیر آمریکا در پکن امروز (سه شنبه) مدعی شد واشنگتن آماده گفتگو با چین است. ایالات متحده تاکید دارد باز نگه داشتن خطوط ارتباطی با پکن بسیار مهم است.

سفیر آمریکا در مصاحبه با مرکز استیمسون با تاکید بر اهمیت روابط میان دو طرف، خاطر نشان ساخت: ما به کانال‌های بهتر میان دو طرف و راه‌های ارتباطی عمیق‌تر نیازمندیم.

این مقام آمریکایی با اشاره به روابط سرد فعلی میان دو طرف مدعی شد پیش از ورود بالون تجسسی چین به آسمان ایالات متحده، دو کشور الگوی ارتباطی خوبی داشتند.

جان مرشایمر، بزرگترین استراتژیست حال حاضر جهان سیاست تعامل آمریکا با چین پس از پایان جنگ سرد و فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی را اشتباه بزرگ دانسته و بر این باور است کاخ سفید با سیاست‌های خارجی غلط خود باعث تقویت چین و ظهور این کشور به عنوان یک قدرت همتراز خود در شرق آسیا شد.

از زمان دونالد ترامپ، رئیس جمهور پیشین آمریکا در سال ۲۰۱۷ واشنگتن اقدام به تغییر سیاست خود در قبال چین از سیاست تعامل به سیاست تقابل کرد. گرچه پکن امیدوار بود با ورود بایدن به کاخ سفید روابط میان دو طرف بار دیگر رو به بهبودی رود، اما رئیس جمهور دموکرات آمریکا نیز همان سیاست ترامپ را علیه چین در پیش گرفته است./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر